PRODUKTET TONA

PIZZA NAPOLETANA

FORMAGGI DURI

FARINE SPECIALI

POMODORI

SALUMI

OLIVE VERDI

Molino San' Felice Academy

Kikka Albania

Shkolla, Kursi per picajol per pica origjinale Napoletana. Ky sherbim ofrohet ne vendet Ballkan, Itali, Poloni, Swecia.

Me Teper →

Rreth Nesh

Kikka Albania
Kikka eshte sinonimi i unikes,vecantise,shijes, e cila per pasionin njohjen dhe rendesine qe meriton nuk mund te bej pa te. Zgjedhja eshte kryer ne baze te nje ekperience 30 vjecare te kompanise KIKKA. Ne kete sektor Pasioni bene qe keto produkte,teknikat e te cilat vihen ne dispozicion te atyre qe duan tu ofrojne me te miren klienteve te tyre. KIKKA CON PASSIONE eshte element I shtuar per nje kualitet te larte. Produktet dhe sherbimet ekskluzive italiane te eksportuara ne shume..... Me Teper →

Sherbime

Kikka Albania

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop

Me Teper →

Partneret